MyWepp

MyWepp (voorheen ABC tv) biedt een veilige en vertrouwde online omgeving aan waarmee je individueel, onder andere afbeeldingen, video’s en websites kunt bekijken. Dit kun je doen met een tablet, smartphone en/of computer. Ook is het mogelijk om samen met de groep gebruik te maken van MyWepp door middel van een informatiebord op een centrale plaats in de woning. Met een informatiebord kun je onder andere het weer, nieuws en groepsafspraken bekijken.

Daarnaast  zijn we samen met Brevidius druk doende de borden aan te passen voor de dagbesteding. Deze borden worden nu op meerdere plekken ingezet als planborden voor zowel begeleider als client. Hier komt nog bij dat er inmiddels ook een smartwatch bij gebruikt kan worden . Deze is in te zetten als horloge waarop de client zijn taken kan zien. Maar gelijkertijd kan aanvinken als hij of zij er mee klaar is. Daarna kan je er nog voor kiezen dat je als begeleider een melding krijgt ,of gelijk de persoon kan spreken via het horloge.

.

mywepp innovatiecentrum imagine amarant
mywepp innovatiecentrum imagine amarant
my-wepp innovatiecentrum imagine amarant

Ook is het voor familie en vrienden mogelijk om MyWepp te gebruiken, hiermee kunnen ze onder andere afbeeldingen en video’s delen en de agenda bekijken en/of beheren.

Joey de Oogman Meer leuke projecten