Belevingsmiddagen Verrijkt leven EMB

De divisie Specialistische Zorg is bezig met het innovatieproject ‘Verrijkt leven’. Dit project brengt de kwaliteit van leven van mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) onder de aandacht en wil een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg. Binnenkort organiseren we 3 bijeenkomsten voor mensen met EMB, hun naasten en medewerkers van de Amarant Groep, waar zelf beleven en ervaren centraal staat.
Data:
21 juni Dorpshuis, Rijsbergen
29 juni Floralaan, Daniël de Brouwerpark, Tilburg
7 september ’t Hooge Veer, Tilburg

Tijd:
15.00 – 18.00 uur

Programma:
Tijdens deze middagen is het voor iedereen mogelijk om zelf deel te nemen aan workshops en om kennis te maken met nieuwe materialen. Zo zullen er belevingsactiviteiten plaats vinden en is het mogelijk om de nieuwste materialen die binnen Amarant aanwezig zijn uit te proberen. Er kan tevens een kijkje worden genomen op het online kennisplatform. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kopje thee of koffie bij te praten met elkaar.

De bijeenkomsten worden vanuit Specialistische Zorg georganiseerd, maar zijn toegankelijk voor alle cliënten met een ernstige meervoudige beperking, naasten en medewerkers die belangstelling hebben.

Aanmelden kan voor 7 juni 2017 via het mailadres: Secretariaat.specialistischezorg@amarant.nl

Meer info?
EMBproject@amarant.nl

Flyer EMB verrijkt leven, Amarant groep, innovatiecentrum imagine,

Reacties:

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.