Digitaal Café bestaat 5 jaar

Zaterdag 2 oktober was het dan zover! Het 5 jarige jubileum van het Digitaal-Café. Dit is een samenwerking vanuit het Leercentrum, het CliëntenICT en Imagine met ondersteuning van vrijwilligers. En daarom hebben we er dit keer samen een mooi feestje van gemaakt.

Het Digitaal-Café is er voor onze cliënten en zij kunnen er terecht om vragen te stellen over het gebruik van een smartphone, tablet of laptop. Ook kunnen ze er apparaten uitproberen en worden ze geholpen met apparaten die niet goed werken. Dit onder het genot van een kopje koffie. Dit doen we 2 keer in de maand in Breda (Imagine) en Tilburg (Amarant academie)

Ook is het de week tegen eenzaamheid (van 30 sept t/m 7 okt) en kreeg iedereen een mooie roos en een kaart mee naar huis. Iedereen heeft kunnen genieten van een geweldige ochtend.

 

Het digitaal café is er voor vragen van cliënten over:
– Computergebruik
– Social Media
– Ipad of tablet
– Mobiele telefoon
Je kunt er terecht met concrete hulpvragen, maar ook als je voor het eerst een computer of tablet wilt uitproberen. Alle cliënten van de Amarant Groep zijn welkom. Naast gratis advies wordt er ook koffie en thee geschonken.

Het digitaal café is iedere eerste zaterdag van de maand in Breda
Minervum 7344
4817ZD Breda

En iedere tweede zaterdag van de maand in Tilburg.
Montfortanenlaan 13
5042CT Tilburg

Dit wordt aangeboden door het cliëntenICT en het Leercentrum, ondersteund door trouwe vrijwilligers.

 




Wat is het doel van dit product?

ICT gerelateerde vragen beantwoorden.


Zijn er kosten aan verbonden?

Dit product is gratis
Joey de Oogman Meer leuke projecten