Innovatiecentrum Imagine Amarant
Bedrijventerrein Hoogeind.
Minervum, 7344.
Postcode. 4817 ZD Breda.
Telefoonnummer. 088 6111 222
Emailadres. info@innovatiecentrum-imagine.nl

ma t/m vr van 9:00 – 16:00
Ophalen spullen ma t/m do

In verband met Covid-19 kunnen onze openingstijden afwijken. Voor een afspraak kun je ons mailen.

 

 

 

 

 

1 4 Vul a.u.b.

Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Joost van Vlierden

Joost van Vlierden


Ik ben voor mijn werk voor Imagine 15 jaar werkzaam geweest op de groepen. Deze ervaring neem ik mee binnen het werk voor Imagine. Daarnaast combineer ik dit met de kennis van techniek, die ik hier de afgelopen jaren op heb gedaan vanwege mijn interesse hierin.


Bert van Wanrooij

Bert van Wanrooij


Op papier projectleider ICT zaken bij verbouwingen en verhuizingen, maar vooral ICT’er / medewerker Cliënten ICT bij team innovatiecentrum Imagine met focusgebieden domotica en cliënten ICT. Wat in de praktijk neerkomt op Allround techneut, kritische wijsneus, maar vooral vertaler van digitale zorgvragen naar creatieve en simpele oplossingen.


Lenneke Sufrain

Lenneke Sufrain


Met 6 jaar werkervaring binnen de directe zorg, werk ik nu met veel plezier aan innovatieve projecten binnen Imagine. Wat mij drijft is met name het écht luisteren naar medewerkers, cliënten en verwanten: wat vinden zij dat er nodig is om de zorg te verbeteren? Dit begint met de vraag: “Welke veranderingen maken jouw dag vandaag leuker, mooier, efficiënter, duurzamer, goedkoper,…?”. Laten we niet te veel gaan praten, maar gaan DOEN!


Bas

Bas


In 2006 begonnen met werken bij Amarant in de complexe zorg EVG en LVG Wonen, werk en dagbesteding. Zowel Technisch en projectmatig bezig om de kwaliteit van leven voor onze cliënten en het werkplezier van onze zorgprofessionals te verbeteren. Creatieve duizendpoot met een groot zorg hart.


Rob van Uden

Rob van Uden


Ik werk als projectleider van het innovatiecentrum Imagine. Mijn uitdaging is alle medewerkers en cliënten inspireren om meer gebruik te maken van digitale hulpmiddelen. Dit alles om het leven beter en leuker te maken.


Ayse Okanlar

Ayse Okanlar


In november 2016 ben ik begonnen bij Amarant als gastvrouw bij Imagine.  Ook zorg ik dat de koffie en thee voor u klaar staat.


Daniek van Engelen

Daniek van Engelen


In juni 2019 ben ik afgestudeerd van de opleiding Mens en Techniek – Gezondheidszorgtechnologie aan Avans Hogeschool. Vanuit mijn opleiding heb ik in mijn derde jaar stage gelopen bij Imagine en zo ben ik er na mijn afstuderen weer terecht gekomen. Binnen Imagine houd ik me met van alles en nog wat bezig. Naast het meedenken over vraagstukken vanuit medewerkers en cliënten en het testen van innovaties, begeleid ik ook onze ICT-leerwerkplek voor cliënten: Imagine Support.