Innovatiecentrum Imagine Amarant
Bedrijventerrein Hoogeind.
Minervum, 7344.
Postcode. 4817 ZD Breda.
Telefoonnummer. 088 6111 222
Emailadres. info@innovatiecentrum-imagine.nl

 

 

 

 

 

 

1 4 Vul a.u.b.

Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Bert

Bert


Op papier projectleider ICT zaken bij verbouwingen en verhuizingen, maar vooral ICT’er / medewerker Cliënten ICT bij team innovatiecentrum Imagine met focusgebieden domotica en cliënten ICT. Wat in de praktijk neerkomt op Allround techneut, kritische wijsneus, maar vooral vertaler van digitale zorgvragen naar creatieve en simpele oplossingen.


Rien

Rien


Ik ben werkzaam bij Imagine Support. We zijn even voor u aan de slag dus binnenkort meer uitleg over mij.


Kevin

Kevin


Ik ben Kevin en ik werk bij Imagine Support.
Ik houd me bezig met onder andere het bouwen en onderhouden van websites. Ook ben ik bezig met de Wonderfoons in elkaar zetten.
Ik ben achter de schermen bezig met allerlei projectjes en ben jullie ook graag tot dienst!


Edwin

Edwin


Ik ben werkzaam bij het cliënten ICT.


Jeffrey

Jeffrey


Ik ben werkzaam bij Imagine Support. We zijn even voor u aan de slag dus binnenkort meer uitleg over mij.


Erwin

Erwin


Ik ben Erwin, 45 jaar en ik werk bij Imagine Support.
Imagine Support is een ICT-leerwerkplek binnen Imagine, die afdelingen CliëntenICT en Innovatie ondersteunt. Ik hou me hier vooral bezig met de innovaties en hulpmiddelen die hier getest en uitgeleend worden. Ik vind het tof om alles tot op de bodem uit te zoeken, ondanks dat ik geen technische achtergrond heb.
Waar ik energie van krijg, is dat ik mensen kan helpen. Ik ben een doorzetter en ga niet eerder naar huis voordat het werkt.
Ik help jullie graag met technische uitdagingen en wil hier nog veel leren. Want ik zit hier helemaal op mijn plek!


Robin

Robin


Ik ben werkzaam bij Imagine Support. We zijn even voor u aan de slag dus binnenkort meer uitleg over mij.


Bas

Bas


In 2006 begonnen met werken bij Amarant in de complexe zorg EVG en LVG Wonen, werk en dagbesteding. Zowel Technisch en projectmatig bezig om de kwaliteit van leven voor onze cliënten en het werkplezier van onze zorgprofessionals te verbeteren. Creatieve duizendpoot met een groot zorg hart.

Rob

Rob


Ik werk als projectleider van het innovatiecentrum Imagine. Mijn uitdaging is alle medewerkers en cliënten inspireren om meer gebruik te maken van digitale hulpmiddelen. Dit alles om het leven beter en leuker te maken.


Ayse

Ayse


In november 2016 ben ik begonnen bij Amarant als gastvrouw bij Imagine.  Ook zorg ik dat de koffie en thee voor u klaar staat.


Daniek

Daniek


In juni 2019 ben ik afgestudeerd van de opleiding Mens en Techniek – Gezondheidszorgtechnologie aan Avans Hogeschool. Vanuit mijn opleiding heb ik in mijn derde jaar stage gelopen bij Imagine en zo ben ik er na mijn afstuderen weer terecht gekomen. Binnen Imagine houd ik me met van alles en nog wat bezig. Naast het meedenken over vraagstukken vanuit medewerkers en cliënten en het testen van innovaties, begeleid ik ook onze ICT-leerwerkplek voor cliënten: Imagine Support.


Aniek

Aniek


Vanuit mijn mbo opleiding maatschappelijke zorg heb ik veel ervaring op mogen doen om te werken met mensen met een beperking. Zowel op dagbestedingen, speciaal onderwijs en verschillende woonvoorzieningen. Sinds Juli 2021 ben ik afgestudeerd als gezondheidszorgtechnoloog, met deze kennis op zak ga ik vanaf augustus 2021 het team van Imagine versterken. Door mijn technische vaardigheden te combineren met mijn mensen kennis en sociale skills. Verder zal ik mij richten op het visueel maken van de communicatie richting de praktijk.