Ga terug

Hulphond


Mijn cliënt heeft na 2,5 jaar vechten met instanties een afwijzing gehad voor een hulphond omdat dit niet resulteert in het verlagen van de ZZP. Idee is om een hond (die hij tot zijn beschikking heeft) door hem zelf op te laten leiden tot hulphond. Dit kan via instantie ‘de click’
Waarom gaat dit idee werken?

De cliënt is gebaat bij het hebben van een hulphond zodat hij minder afhankelijk is van begeleiding. Daarnaast geeft het hem een doel in zijn leven. Het helpt hem om in balans te blijven op psychisch vlak. De ondersteuning die de hond kan geven kunnen wij als begeleiding niet bieden als het om psychische ondersteuning gaat. Het draagt bij aan zelfredzaamheid, levensgeluk en participatie aan de maatschappij.
Initiatiefnemer

Pamela Potters


Overige Nieuw idee

Reacties:

Geschreven door: Kristel Vogels Gepost op: 5 juni 2018

Wat een mooi idee! Je kan contact opnemen met een van de ideeën coaches van jouw divisie om dit verder uit te voeren! Deze vind je onder het kopje ‘contact’ op de website.

Geschreven door: Lenneke Sufrain Gepost op: 30 oktober 2018

Hoi Pamela,
Ik ben benieuwd wat de status is van jouw idee. Ben je er al lekker mee aan de slag? En krijg je ondersteuning van een ideeëncoach? Ik ben benieuwd!
Groetjes, Lenneke Sufrain

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.