Ga terug

Licht, geur en geluid bij (SG)EVG


Wij zouden voor onze (sg)evg jongeren ons lokaal willen veranderen doormiddel van een innovatieve en veilige inzet van licht, geluid en geur. Hiermee willen wij onze jongeren een sfeer van geborgenheid en veiligheid bieden, die prikkelarm is, maar tegelijkertijd uitnodigt om actief te worden.
Juist het activeren van onze jongeren is soms moeilijk omdat je hierin een balans tussen prikkelarm en activerend moet gaan vinden. Deze balans bied een systeem voor licht, geluid en geur, waar alle apparaten wel te gebruiken, maar niet zichtbaar zijn. Met behulp van innovatieve technologie is deze dagen al veel mogelijk en wij willen graag dat onze jongeren er ook profijt van kunnen hebben.
Waarom gaat dit idee werken?

Met licht, geur en geluid kan je een sfeer van geborgenheid en veiligheid creëren wat erg belangrijk is voor onze doelgroep.
Initiatiefnemer

Team rakkers


Levensgeluk cliënten Idee in ontwikkeling

Reacties:

Geschreven door: Kristel Vogels Gepost op: 28 mei 2018

Wat een leuk idee! Divisie jeugd doet in 2018 nog niet mee aan innovaties van alledag, maar we zijn hier wel mee bezig. Ik denk dat je voor nu het beste contact op kan nemen met innovatiecentrum Imagine, om zo te kijken hoe en wat we alvast kunnen gaan oppakken. Je kan hiervoor contact opnemen met Rob van Uden via r.v.uden@amarantgroep.nl of met Pien van Dijk via p.v.dijk@amarantgroep.nl. Ik hoor het graag als je nog vragen hebt!

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.