Ga terug

Plastik en jij


Een plastic recycle werkplaats waar we dus plastic recyclen, daar gebruiksvoorwerpen van maken en verkopen. tegelijkertijd is het dagbestedingsplek voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en een ontmoetingsplek voor mensen waar ze home made baksels kunnen nuttigen.
Waarom?
Zoals zovelen maak ik me zorgen om onze prachtige planeet en wil ik graag iets doen met het overschot aan plastic afval. Ook zie ik in mijn werk een heleboel mensen die op zoek zijn naar een zinvolle dagbesteding betaald, vrijwillig of met een dagbestedingsindicatie, maar tussen wal en schip vallen. Ik zou heel erg graag samen met hen deze plek vorm willen geven. Zie ook www.preciousplastic.com
Waarom gaat dit idee werken?

Omdat we tegelijkertijd mooie dingen maken van plastic afval en dit samen doen met mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.
Initiatiefnemer

Bibi Achten


Werk- en dagbesteding cliënten Idee in ontwikkeling

Reacties:

Geschreven door: Lenneke Sufrain Gepost op: 30 oktober 2018

Hoi Bibi,
Wat goed dat je afgelopen week jouw prachtige idee hebt voorgelegd in het vliegwielteam van het Sociaal Domein. Je bent goed bezig joh! Hopelijk heb jij ook energie gekregen van het pitchen van jouw idee en helpt het je dat ideeëncoach Caroline naast je staat om het verder uit te rollen in de organisatie. Als er iets is weet je ons te vinden!
Groetjes, Lenneke Sufrain

Geschreven door: René Verhoeven Gepost op: 9 april 2019

Hoi Bibi,
Mooi initiatief, intussen verder uitgewerkt en afgelopen week een ‘go’ om dit het komende jaar in de praktijk vanuit samenwerking vanuit o.m. Sociaal Domein en Jeugd te gaan realiseren. Zet hem op!
Groet, René

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.