Beeldbellen met familie en verwanten

In de quarantainetijd toch laagdrempelig contact houden met familie/verwanten en begeleiding? Dat kan met de BBrain!

De BBrain is een slimme kalenderklok in de vorm van een tablet met boxje. De klok is eenvoudig en overzichtelijk in het gebruik en kan helemaal naar eigen voorkeur worden ingesteld. Hierdoor is hij geschikt voor iedereen! Doordat er gebruik is gemaakt van gesloten software kan er niet gedwaald worden buiten de klok. Toegevoegde verwanten en begeleiders kunnen berichten, agenda-afspraken en foto’s naar de klok sturen. Door de uitspreekfunctie van de klok kunnen alle berichten en agenda-afspraken, maar ook de tijd worden voorgelezen. De nieuwste functie van de klok is beeldbellen.

 

We hebben bij Imagine op dit moment 20 BBrains om uit te lenen. Hiervan hebben er 10 een beeldbelfunctie en de overige 10 hebben deze niet. Met de beeldbelfunctie kun je 150 minuten per maand beeldbellen (op=op). Voorwaarden om de BBrain te lenen zijn:

  • Er is een Wifiverbinding aanwezig op de plek waar je de BBrain neer wilt zetten (Let op: géén Amarant-netwerk);
  • Er is een stopcontact in de buurt op de plek waar je de BBrain neer wilt zetten;
  • Als er gebruik gaat worden gemaakt van de beeldbelfunctie, moet degene met wie er gebeeldbeld gaat worden een telefoonnummer en apparaat met camera hebben waarop de BBrain app kan worden gedownload.

 

Wil je de BBrain in werking zien? Klik dan hier: https://www.youtube.com/watch?v=f42UqdeDAAc&feature=emb_title

 

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@innovatiecentrum-imagine.nl