Caroline vertelt…

Caroline is laatst als gastspreker uitgenodigd tijdens een webinar bij het innovatiecentrum Imagine. Ze vertelt wat het haar opgeleverd heeft.

 

Het was voor mij de eerste keer. Ik wist niet wat ik moest verwachten,  maar achteraf viel het heel erg mee. Daarom was het fijn om vooraf te oefenen en goed voorbereid te zijn. Ik kreeg achteraf veel complimenten van de kijkers, het helpt als iemand vanuit zijn eigen ervaringen vertelt.

 

Het vergroot mijn zelfvertrouwen door dit te doen. Normaal blijf ik altijd op de achtergrond en voel ik me onzeker, denk ik dat niemand op mijn verhaal zit te wachten. Nu voel ik me sterker doordat ik letterlijk mijn gezicht heb laten zien aan anderen. Het is fijn om vanuit een andere kant te kijken en te horen dat je het goed doet. Het geeft me een fijn gevoel dat ik daarmee andere mensen kan helpen.

 

Het biedt mij ook meer mogelijkheden, omdat ik misschien een ervaringsdeskundige opleiding wil gaan volgen. Deze mogelijkheden ga ik meenemen in de toekomst als ik daar meer ruimte voor heb.