Vacature Vrijwillige Buschauffeur

Vrijwillige Buschauffeur
Ben jij in het bezit van een vrachtwagenchauffeur rijbewijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je doet?
De medewerkers van innovatiecentrum Imagine en hun materialen gaan met de inspiratie bus langs de diverse woon
-en werk voorzieningen van Amarant en collega instellingen. Ongeveer één dag per week ben jij één van dé onmisbare buschauffeurs die deze bijzondere bus van A naar B rijdt en weer terug. Mogelijke activiteiten rondom de inspiratie bus zijn o.a. prototypes uitproberen, Virtual Reality, Domotica en andere nieuwe technische, dan wel sociale innovaties. Daarnaast wordt de bus ingezet ter promotie van een aantal afdelingen binnen Amarant. De bus is een Mercedes lijndienst bus die inmiddels is omgebouwd en bestempeld tot vrachtwagen. Vandaar dat het vrachtwagen rijbewijs nodig is; hiervoor is geen code95 nodig.

Waar ga je aan de slag?
Het innovatiecentrum Imagine is gevestigd op het industrieterrein Minervum 7344 in Breda. Vanuit hier zal de bus vertrekken naar een locatie binnen het werkveld van Amarant. Dat betekent heel Brabant, met de nadruk op Breda, Tilburg en omstreken.

Wie jij bent?
Jij bent een enthousiaste (gepensioneerde) vrachtwagenchauffeur die het ontzettend leuk zou vinden om één dag in de week met de bus te rijden. Daarnaast heb je uiteraard affiniteit met de zorg. Tot slot beschik je over een vrachtwagenchauffeur rijbewijs.

Wat jij krijgt?
• Een unieke kans om te mogen genieten van alle enthousiaste reacties van cliënten en medewerkers.
• De mogelijkheid om de weg op te gaan met een hele bijzondere roeping als chauffeur van de inspiratie bus.
• Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
• Diverse leuke extraatjes, zoals o.a. een vergoeding voor eventuele dienstreizen en jaarlijks een kerstpakket.
• Enthousiaste collega’s en mede cliënten die blij zijn dat je er bent en jou heel erg waarderen.

Meer weten?
Heb je nog inhoudelijke vragen over het vrijwilligerswerk? Neem contact op met het team van innovatiecentrum Imagine te bereiken op het telefoonnummer 088-6111222 of stuur een mail naar info@innovatiecentrum-imagine.nl.