Gijs Franken

Gijs Franken


Als webmaster cliënt intranet zorg ik er voor dat alles rondom cliënt intranet goed draait. Ook zorg ik samen met de content manager dat er nieuws op de cliënt intranet pagina komt.


Joost van Vlierden

Joost van Vlierden


Ik ben voor mijn werk voor Imagine 15 jaar werkzaam geweest op de groepen. Deze ervaring neem ik mee binnen het werk voor Imagine. Daarnaast combineer ik dit met de kennis van techniek, die ik hier de afgelopen jaren op heb gedaan vanwege mijn interesse hierin.


Bert van Wanrooij

Bert van Wanrooij


Op papier projectleider ICT zaken bij verbouwingen en verhuizingen, maar vooral ICT’er / medewerker Cliënten ICT bij team innovatiecentrum Imagine met focusgebieden domotica en cliënten ICT. Wat in de praktijk neerkomt op Allround techneut, kritische wijsneus, maar vooral vertaler van digitale zorgvragen naar creatieve en simpele oplossingen.


Pien van Dijk

Pien van Dijk


In 2017 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Mens en Techniek bij Avans Hogeschool. Bij Imagine deed ik toen een onderzoek naar een passende implementatiemethodiek voor de uitrol van innovaties binnen Amarant. Na mijn studie ben ik hier blijven werken. Op dit moment houd ik me bezig met het uitvoeren van projecten, bewaken van een zeker overzicht en leg ik verbindingen binnen en buiten de organisatie: hogescholen en andere zorgorganisaties.


Lenneke Sufrain

Lenneke Sufrain


Met 6 jaar werkervaring binnen de directe zorg, werk ik nu met veel plezier aan innovatieve projecten binnen Imagine. Wat mij drijft is met name het écht luisteren naar medewerkers, cliënten en verwanten: wat vinden zij dat er nodig is om de zorg te verbeteren? Dit begint met de vraag: “Welke veranderingen maken jouw dag vandaag leuker, mooier, efficiënter, duurzamer, goedkoper,…?”. Laten we niet te veel gaan praten, maar gaan DOEN!


Bas Broeders

Bas Broeders


In 2006 begonnen met werken bij Amarant in de complexe zorg EVG en LVG Wonen, werk en dagbesteding. Zowel Technisch en projectmatig bezig om de kwaliteit van leven voor onze cliënten en het werkplezier van onze zorgprofessionals te verbeteren. Creatieve duizendpoot met een groot zorg hart.


Rob van Uden

Rob van Uden


Ik werk als projectleider van het innovatiecentrum Imagine. Mijn uitdaging is alle medewerkers en cliënten inspireren om meer gebruik te maken van digitale hulpmiddelen. Dit alles om het leven beter en leuker te maken.


Ayse Okanlar

Ayse Okanlar


In november 2016 ben ik begonnen bij Amarant als gastvrouw bij Imagine.  Ook zorg ik dat de koffie en thee voor u klaar staat.


Laura van der Ham

Laura van der Ham


Ik ben 4e jaars studente aan de opleiding Mens en Techniek van Avans Hogeschool in Breda. Binnen Imagine doe ik onderzoek naar een geschikte leermethode voor de zorgprofessionals van Amarant.
Zodat zij op hun eigen manier hun digivaardigheden kunnen verbeteren.